• Vad ska deltagarna fått med sig?

  • Vilket budskap ska förmedlas?

  • Vilka är era utmaningar?

Till din hjälp när du anlitar Kenth

  • Funderar du på att anlita Kenth?
  • Har du redan bokat in Kenth för ett föredrag eller utbildning?


Nedanstående är en hjälp för att kvalitetssäkra uppdraget hos er. Ett antal viktiga frågor att svara på och ta ställning till för att få bästa effekt av investeringen.

Ladda ned "Till din hjälp när du anlitar Kenth Åkerman" (PDF-fil)
(Så kan du läsa och förbereda dig i lugn och ro. Introduktion av Kenth finns med.)

Notera: Nedanstående information finns med i PDF-filen

Nytta och resultat är det som räknas. Inspiration, energi och skratt under en underhållande timma. Eller nya insikter, verktyg och verklig förändring i en längre utbildning. Målet är något vi kommer överens om redan från start.

Frågan om vad du vill uppnå och vad deltagarna, medarbetarna eller ledarna ska ha med sig efter mötet är central. När du ser effekten av insikt, träning och den nya kunskapen. När kunskapen är satt i verket och insikten lett till förståelse och förändring i beteende. Och vem vet hur långt en förändring kan leda dig.

Inspiration, glädje och motivation får du ”på köpet”!

Förberedelser

Inför uppdraget talas vi vid, oftast bara per telefon, kring förutsättningar och upplägg. Behöver vi träffas tillkommer kostnader för resa och arvode för förberedelser. (Inom Göteborg ingår detta.)

Vid kortare föredrag vill jag alltid ha svar på några viktiga frågor:

- Vem är målgruppen?
- Hur lång tid har vi på oss tillsammans?
- Tema för sammankomsten (vad händer före/efter mitt anförande)
- Vilket tema/inriktning ska föredraget ha?
- Vilka utmaningar står ni inför?
- Vilken känsla ska förmedlas?
- Vad ska mottagarna fått med sig? (veta, känna, göra)
- Vad blir nästa steg? Vad händer sedan?

Förberedelse i lokalen
För att göra bästa möjliga arbete på plats behöver jag följande:

- Två fristående blädderblock (helst riktat ljus på blädderblock)
- OH projektor, jag har med egen dator (Mac)
- Headset eller mygga
- Ljudsladd till dator
- Ett bord att placera datorn på
- Gärna en barstol på en för övrigt "ren" scen (ta helst bort talarstolar och annat)

Dokumentation
Jag föreslår alltid någon form av dokumentation. Det är ofta fickinspiration i form av mina små häften "10 TIPS" på tema som: framgångsprinciper, service, kommunikation, coachande ledarskap, målsättning med flera.

Förstås är det alltid uppskattat att åhörarna får någon av mina böcker som ansluter till temat. Ni får givetvis specialpris i samband med föredraget. Läs mer här!

Om jag använt powerpoint-bilder kan ett urval av dessa sammanställas och sändas som PDF-fil efter föredraget. 

Introduktion av Kenth

Det är alltid härligt att bli introducerad före föredraget eller utbildningen! Bästa introduktionen görs genom att ni talar om varför ni bjudit in mig som talare, föredragshållare eller workshop-ledare. Anledningen till att jag är där och vad jag förväntas tillföra. Berätta gärna också lite kort om; Vad det ska leda till, vad nästa steg blir? En av de vanligaste frågorna medarbetare och konferensdeltagare ofta ställer sig är just: ”Vad händer sedan?”

Kort presentation av mig som ni kan inspireras av:

Kenth Åkerman är talare, ledarskapsexpert och mental coach. Han är en erfaren och inspirerande föredragshållare för stora grupper (+500) likväl som för 30 personer. Kenth har i över 18 år inspirerat tusentals människor varje år. Med 25 års erfarenhet av arbete med strategisk och taktisk marknadsföring, affärsutveckling, samt managementfrågor som reklambyråchef, konsult, projektledare och utbildare. Han brinner för att skapa perspektiv, med affären och människan i fokus. Utbildad ekonom, Certifierad NLP Tränare och mental coach. Jobbar aktivt med beteendeanalysen DISC.

Han pratar om motivation och arbetsglädje, konsten att få andra att prestera, framgångsrik företagskultur, mental träning, mål och mening, service i mästarklass, affärsmannaskap och entreprenörskap. Utöver detta jobbar han med affärsutveckling och som ledarskapscoach. Jobbar själv aktivt med ledarskap, rekrytering och service, då han också äger och driver upplevelseföretaget Segway Adventure. Kenth är författare till böcker inom coachande ledarskap, service och personligt ledarskap. 

Aktuell med SLUTA CHEFA BÖRJA LEDA: Hur laget blir större än jaget, vilket är hans femte bok. Bland tidigare böcker finner du bl a ”Receptbok för ett rikare liv - Personligt ledarskap”, ”Servicekompassen - framgångsfaktorer för service i mästarklass”, samt ”Konsten att få andra att prestera”.

Hans föredrag har alltid högt tempo blandat med reflektion, är praktiska och väcker till eftertanke. Som processledare använder han en coachande stil som gör det svårt att inte förändra och förändras.

Devisen är: do CHANGE concrete
Välkomna med en stor applåd Kenth Åkerman!

 

Garanterad effekt - Nöjd-kund-garanti

Som uppdragsgivare ska du alltid veta vad du får och betala efter resultat och vad som överenskommits – aldrig mer! Att effekten blir ännu bättre bjuder vi på! Är du inte nöjd – pengarna tillbaka.

Ett första förutsättningslöst samtal då vi går igenom förutsättningar, dina tankar, idéer och lämpliga åtgärder bjuder vi alltid på. Säkert kommer du redan då ha fått nytta av vår kontakt.

Vår filosofi grundar sig på att väl genomförda jobb ger nya. Att garantin inte är någon floskel kan våra nöjda uppdragsgivare vittna om.

 

Läs om föredrag. 

Utveckla gruppen. 

Utveckla ledarskapet. 

Utveckla servicen. 

 "Att ändra går fort. Att skapa vanan tar tid."

Mobil +46 705 29 21 80

kenth@kenthakerman.com

Relationsbyggarna AB, Petter Emils Gård, 434 98 Kungsbacka.
Medlem i NSA - National Speaker Association Sweden

tf_medlem_sv_navy_webb.png

© Kenth Åkerman, 2022