Teknik, styrka och pannben

2018-01-14

"Boken ger pepp för främst skidåkare. Mindre intressant för oss andra, även om jag ändå fick lite sug till att träna. Mycket teknik, vallning och pryltips i listor." Jag har lyssnat till Charlotte Kallas bok "Teknik, styrka och pannben". Lyssning 2 tim 45 min under en bilresa är den värd. Betyg: 3/5

Har lyssnat till Charlotte Kallas bok "Teknik, styrka och pannben".

Ger pepp för skidåkare. Mindre intressant för oss andra, även om jag fick lite sug till att träna. Mycket teknik, vallning och pryltips i listor som säkert är bra grejer för den som vill förbättra sin skidåkning.

Intressant att känna den passion som Charlotte har för skidor, men hade förväntat mig mer fördjupning kring just ”pannben”,  det mentala och Charlottes starka driv och vinnarskalle. Får ändå en förståelse för art det inte är tur eller tillfällighet som gjort hennes framgång.

Lättlyssnad, i vissa avsnitt lite sövande röst. Kul att Charlotte själv inleder boken. Avsnitten med listor och tips tjänar säkert som bra uppslagsverk för den som håller på med skidor, men blir ganska tradiga i en ljudbok. 

Lyssning 2 tim 45 min under en bilresa är den dock värd. 

Betyg 3/5

 

Charlotte_kalla.jpgcomments powered by Disqus

 "Att ändra går fort. Att skapa vanan tar tid."
Kenth Åkerman 
Mobil: +46 705 29 21 80 

kenth@kenthakerman.com

Relationsbyggarna AB, Petter Emils Gård, 434 98 Kungsbacka. Org nr: 556495-8980

© Kenth Åkerman, 2022