September 2016


Äventyr

Missar du också chans till merförsäljning?

2016-09-16

Det är så enkelt, men ändå så svårt. Att ställa frågan. Att inte bara ge det kunden frågar efter, utan även det som du vet att de kanske vill ha eller behöver. Redan idag. Samtidigt är en rekommendation att inte köpa, en minst lika bra säljinsats anser jag.


Äventyr

Så blir du en bättre chef

2016-09-14

Chefer som jag coachar upplever ofta ett de i sitt jobb fastnar i att genomföra och göra rätt, i stället för att – som de flesta vill – ta på sig ledarskapet och få andra att göra rätt saker. Ofta hänger detta ihop med ledarskapsfilosofin i verksamheten och med hur överordnade utövar sitt ledarskap. Läs mina tankar här.


Äventyr

Hur skapa vinnande service i en disruptiv värld

2016-09-13

Då jag brinner för service och mötet med kunden dristar jag mig till att ge lite tankar kring service i en disruptiv värld i detta inlägg. Det fysiska mötet är ibland bortglömt, och alldeles för underskattat anser jag. Vi pratar gärna om digitalisering, robotisering och automatisering. Men i allt detta blir människan allt viktigare... Läs mina tankar nedan.


Äventyr

Leker du också katt och råtta med dina preferenser?

2016-09-06

Frågan som vi sällan funderar över, men ändå finns med oss. Hur lever man ett liv? "Livet är varje dag, varje dag är ett liv" är en mening jag själv myntat och dessutom låtit trycka upp på företagets kuvert. Hur lever jag själv upp till detta? Och vad vill jag säga med det…? Leker du också katt och råtta med dina egna preferenser?


 "Att ändra går fort. Att skapa vanan tar tid."

Mobil +46 705 29 21 80

kenth@kenthakerman.com

Relationsbyggarna AB, Petter Emils Gård, 434 98 Kungsbacka.
Medlem i NSA - National Speaker Association Sweden

tf_medlem_sv_navy_webb.png

© Kenth Åkerman, 2022