Äntligen! Boken är såld i + 8000 ex. NU som pocket!

2016-01-18

Boken Konsten att få andra att prestera som har sålt +8 000 ex i originalutgåva kommer nu äntligen i pocket. ”Konkret, enkelt och rakt på sak.” ”Ger många praktiska tips hur man tillämpar coachingen i verkligheten.” är två av alla läsares kommentarer. Utgivning: 15 jan 2016

Jag är extra glad idag över att kunna presentera pocketen av boken "Konsten att få andra att prestera".

 

934018_10153722850242626_3886675445263280063_n.jpgkonsten-prestera_151211_framsida.jpgkonsten-prestera_151211_baksida.jpg

 

När boken först kom 2010 blev det en storsäljare direkt. När den nu släpps som pocket har den redan sålts i + 8000 ex. Boken skiljer sig från de flesta andra ledarskapsböcker. Den innehåller många exempel, reflektionsfrågor och övningar för att du som läsare direkt ska kunna göra annorlunda och nå framgång. 

Målgruppen är alla som leder och motiverar andra. Chefer och ledare (i privat och offentligsektor). Men den läses även gärna av skolledare, idrottsledare och andra ledare inom ideella verksamheter. Alla har de nytta av tankarna, exemplen, övningarna och reflektionerna som ges. Du får tips kring att få andra att göra saker, vilket även fungerar i privatlivet och för att "coacha dig själv".

Boken finns att köpa i alla bokhandlare fr o m idag: 
Fråga efter din i Pocketshop, Akademibokhandeln eller på nätet hos Bokus, Adlibris eller CDON

Några läsarröster: 

”Boken är ett viktigt verktyg för mig i mitt arbete, den har hjälpt mig att inse vilken privilegium det är att som chef och ledare arbeta genom andra. Boken innehåller många praktiska tips för detta arbete. Att se medarbetarna växa med uppgiften och att ha möjligheten att dela succéerna med dem ger ny kraft och inspiration varje dag,.”
Merja Wising, Divisionschef Guldfynd

”Boken känns levande att läsa. En blandning av kloka insikter och en operfekt charm. Boken är lätt att läsa och känns som en perfekt snabbkurs om hur man kan motivera
och lyfta människor med väldigt enkla medel. Jag fastnade för dubbel SMART målet. Att hitta känslan med sitt mål. Det är något jag kommer att arbeta med då det kommer till  ungdomar. En annan viktig del är att möta våra medmänniskor utifrån vad de kan bli, att kunna förmedla en känsla av att tro på någon.”
Anna Lindström. Motivationsledare. Brunnsvik Folkhögskola

"Boken är precis vad den utlovar - en praktisk handbok i coachande ledarskap. För mig som ansvarig för en större säljorganisation har den fungerat som en tankeväckare vid första genomläsning men också som en uppslagsbok som jag med jämna mellanrum kommer tillbaka till när jag behöver inspiration eller utveckla mitt ledarskap. Jag rekommenderar den till alla som har någon form av ledaruppdrag."
Joakim Andersson, Country Manager, Glamox Luxo Lighting

 

KORTA FAKTA
Utgivning: 15 januari 2016.
Distribution: Stjärndistribution 
Originalupplaga såld i + 8000 ex (danskt band)
Prisgrupp: Pocketstandard, J
Förlag: RB Publishing ISBN: 9789186439347
Antal sidor: 160 Vikt: 93 gram F-pris: 50:-
Målgrupp: Alla som leder och motiverar andra. Chefer och ledare (i privat och offentligsektor). Även idrottsledare och ledare inom ideella verksamheter har nytta av tankarna, exemplen, övningarna och reflektionerna som ges.

 

OM BOKEN
Praktiskt handbok i coachande ledarskap.

- Framgångsrik coachning - Coachande förhållningssätt- Hur motivera andra - Mål och motivation - Coachsamtalet - Framgångsloopen för bästa resultat med mera.

I boken får du bl a lära dig coachens fyra uppgifter, frågor som förändrar samt verktyg för att få fler lagspelare som presterar mer. Du kan direkt använda dig av det du läser. Innehåller:bl a 26 coachverktyg, 15 fristående kapitelfrågor för din reflektion, mer än 50 exempel på coachfrågor. * Nu utökad med tips för att hantera stress.

”Boken andas rutin och erfarenhet. Praktiskt, enkelt och rakt på sak.
Det är inte konstigt att boken redan är en bästsäljare med över 8 000 ex sålda.

 

Mer information:
Författare: Kenth Åkerman, kenth@kenthakerman.com, 0705-29 21 80
Pressansvarig: Malena Eklund, First PR, malena@firstpr.se, 0723-98 90 24comments powered by Disqus

 "Att ändra går fort. Att skapa vanan tar tid."
Kenth Åkerman 
Mobil: +46 705 29 21 80 

kenth@kenthakerman.com

Relationsbyggarna AB, Petter Emils Gård, 434 98 Kungsbacka. Org nr: 556495-8980

© Kenth Åkerman, 2022