November 2015


Äventyr

Ledarens goda vanor: Bästa starten på dagen

2015-11-30

Det är många som letar ”quick-fix”, den snabba lösningen. Hur gör jag? Vilka tips kan du ge till mig som chef? Vad är viktigast att tänka på? Det tråkiga svaret jag ofta ger är: Det finns tyvärr inga snabba lösningar. Istället är det är saker som du gör konsekvent, om och om igen som skapar en god vana och bygger ditt ledarskap. Både när det gäller ditt personliga ledarskap, såväl som när det gäller att leda andra. När du mår bra brukar det också gå bra, eller hur? Rätt tillstånd föregår ofta en framgångsrik prestation. Vad behöver du för att starta igång dagen?


Äventyr

Var i nuet - se och uppmuntra andra

2015-11-25

Ledarskap är inget statiskt tillstånd, det är en ständig rörelse. Resultatet är en produkt av hur väl du lyckas leda dig själv, vilka vanor du skapat för dig själv och hur väl du sedan lyckas leda andra. Bland grundstenarna för ledarens framgång är att vara i nuet, se och uppmuntra andra.


Äventyr

Relax nothing is under control

2015-11-14

Hemska saker händer i världen, ingen kan undgå att det kanske känns extra mycket just nu. Sorgligt. Ledsamt. Fruktansvärt. Ja, orden räcker inte till för att beskriva känslan. Då är det extra viktigt att komma ihåg allt gott du själv har omkring dig.


 "Att ändra går fort. Att skapa vanan tar tid."
Kenth Åkerman 
Mobil: +46 705 29 21 80 

kenth@kenthakerman.com

Relationsbyggarna AB, Petter Emils Gård, 434 98 Kungsbacka. Org nr: 556495-8980

© Kenth Åkerman, 2022