NU startar serien 10 TIPS om att LEDA och COACHA i förändring - HÄNG MED!

2013-10-30

Hösten är en tid för förändring, en förändringens tid. Men visst är det så att förändring inte bara är en process med ett slut, utan finns där hela tiden? Dina smaklökar förändras och byts ut på 2 veckor, alla celler i din kropp är utbytta inom loppet av två år, om 5 år är du en annan person än du är idag, antingen du vill eller inte.

Att streta emot och hindra förändring blir tungt. Och ibland är bara tanken på stundande förändring jobbigt nog. Är det då inte bättre att lära dig att hantera och styra förändringen. Likt japanska kampsportare använda energin i förändringen och få den att gå din väg istället för att jobba emot den.

Under kommande 11 dagar kommer du att varje dag få ta del av ett nytt tips kring att LEDA och COACHA i förändring. Det riktar sig till dig som ledare, chef och coach, men är lika användbart för dig som vill förstå och förändra i din egen vardag, på jobbet eller hemma.

För att verkligen få dig laddad och "hålla ångan uppe" kommer du få ett bonustips, alltså vänta dig 11 dagar med tankar kring förändring som kan ändra delar av ditt liv. 

Välkommen att följa mina 10 tips. Mina första tankar kring förändring kommer redan nu och blir en inledning till de kommande tipsen.comments powered by Disqus

 "Att ändra går fort. Att skapa vanan tar tid."

Mobil +46 705 29 21 80

kenth@kenthakerman.com

Relationsbyggarna AB, Petter Emils Gård, 434 98 Kungsbacka.
Medlem i NSA - National Speaker Association Sweden

tf_medlem_sv_navy_webb.png

© Kenth Åkerman, 2022