Mars 2010


Äventyr

Vart är du på väg?

2010-03-31

Sitter och ska färdigställa underlaget för DWD - Date with Destiny med Tony Robbins på Bali med start den 12 april. En sex dagars "resa" från morgon till kväll för att skapa det liv du vill ha. Det är många bra frågor som får mig att tänka till, vad sägs om följande:


Äventyr

Inget konstigt alls...

2010-03-30

I lördags var det dags att arrangera den årliga hockeyturningen hemmavid. 12 lag skulle komma. Start tidigt på morgonen. Halv sex väcker jag min son Emil (-99) för att gå upp, klä på sig och tillsammans med mig åka till ishallen. Väldigt tidigt kan man tycka, men han slår upp de ljusblå och säger glatt:


Äventyr

Agera som om det redan är sant...

2010-03-24

Höll seminarium i går morse kring "Medvetna mål - meningsfulla resultat". Och jag blir fascinerad av hur enkelt det är att få människor att bli mer inspirerade, med mer energi och motivation för att både sätta och nå sina mål. Hjälp dig själv och andra att se det som du vill uppnå - redan innan du är där. Agera sedan som om det du vill ha, vara eller uppnå, redan är sant...


Äventyr

Sju tips - Steget före när konjunkturen vänder

2010-03-22

När tiderna är tuffa och beläggningen lägre än normalt är det lätt att slå sig till ro och bara vänta på att konjunkturläget ska vända.


Äventyr

Kärlek är energi - skicka vidare!

2010-03-21

Hur lätt är det inte att ge andra värme? Hur lätt är det inte att sprida lite ljus? Hur lätt är det inte att sprida positiva signaler?


Äventyr

Ta det på allvar eller vara allvarlig?

2010-03-18

Livet är på allvar men du behöver inte ta det så allvarligt, eller? Hur menar jag då?


Äventyr

Attityden är skillnaden - en servicehistoria

2010-03-18

Vad är skillnaden mellan god service och service i mästarklass? Eller kanske t om undermålig serviceupplevelse...


Äventyr

Bryt vanans makt

2010-03-17

Alla har goda vanor, men också mindre goda vanor. Vanans makt kan ibland försätta oss i trance. Vanan hjälper dig men kan också stjälpa dig. Dagarna och veckor går utan att du kommer loss eller kommer vidare på det mål du satt upp. En vana skapas inte genom att göra något en gång, du kanske behöver hålla på tre veckor eller tre månader.


Äventyr

Vad kan du inte leva utan?

2010-03-15

Helgen har passerat. Vad har du gjort som fyllt på ditt förråd av energi, skratt och glädje? Vad har du gjort som du inte kan vara utan?


Äventyr

Börja med slutet - visualisera

2010-03-12

Vill du ständigt kunna prestera på topp? Vill du kunna bli 20% bättre redan innan? För att ordentligt kunna jobba med sin självbild och självkänsla är visualisering en teknik att lära sig. Skapa målbilder, börja visualisera.


Äldre »

 "Att ändra går fort. Att skapa vanan tar tid."

Mobil +46 705 29 21 80

kenth@kenthakerman.com

Relationsbyggarna AB, Petter Emils Gård, 434 98 Kungsbacka.
Medlem i NSA - National Speaker Association Sweden

tf_medlem_sv_navy_webb.png

© Kenth Åkerman, 2022