Erfaren affärsutvecklare, inspiratör, ledare och entreprenör.

Jag är en kreativ, målinriktad och drivande person med stort mått av humor och entusiasm.  Affärsmässig, driftig, rak, öppen och lösningsfokuserad. Jag möter flera tusen medarbetare och ledare varje år. Missionen är att sprida kunskap för att få människor att väcka och återupptäcka sin inre potential – för ett bättre liv och arbetsliv. 

Arbetar sedan 1999 som ledarskapsexpert, inspiratör, utbildare och mental coach inom affärs- och verksamhetsutveckling med fokus på individ, ledarskap och kundnytta.

Har en coachande stil. Är själv en karismatisk ledare som ger energi. Skapar ökad insikt och förståelse för beteendeförändring och framtida resultat. Arbetar gärna med duktiga administratörer som håller ordning och reda på strukturen och detaljerna runt omkring.

Ekonom i botten och en "ospärrad hjärna" i toppen!

Utbildad ekonom med inriktning på marknadsföring. Har de senaste 25 åren arbetat med strategisk och taktisk marknadsföring, samt managementfrågor som konsult, projektledare och utbildare.

Certifierad NLP Trainer, HNLP Coach, samt auktoriserad för att göra IPU Profilanalyser (beteendeprofil och motivation/drivkraft).

Ledarerfarenhet

  • Byråledare, delägare, projektledare, för reklambyrå på 12 personer
  • Startat och varit ledare för konsultnätverket EffekTeam med 6 konsulter inom sälj, marknad och ledarskap.
  • Rekryterings- och personalansvar för ca 8-12 säsongsanställda i det egna bolaget Segway Adventure.
  • Framgångsrik projektledare inom direktmarknadsföring och reklam under 10 år.
  • Arbetat 16 år som managementkonsult, ledarskapsexpert och coach. Lett förändringsarbete som konsult inom; kundserviceutveckling (bl a SBAB, Linx, Kraftaktörerna), medarbetarutveckling (bl a Renova) värderingar och kulturfrågor (bl a Burlövs kommun), ledarutveckling (bl a Borås Bil, Polfärskt/Polarbröd, Renova)
  • Varit individuell coach till ett 50-tal personer, huvudsakligen chefer i olika positioner.

Affärsman med fokus på marknad och försäljning

Arbetat i reklambranschen under 10 år som projektledare på reklambyrå och RM/DM-specialist. Konsult inom relationsmarknadsföring.

Bl a medverkat vid uppstart av Köpenhamnsbåten (Scandinavian Seaways), snabbtåget Linx och Universeum. Delaktig i framtagning av Brittiska Turistbyråns stora turistkatalog. Skapat ett nytt varumärke inom turism- och upplevelseindustrin (Segway Adventure).

Vinnare av Guldnyckeln flera år (SWEDMA), för reklam med mätbara resultat för bl a belysningsföretaget LUXO (numera Glamox) och Coloplast (sjukvårdsprodukter).

web_51A0693.jpg

Omtyckt ledare och projektledare

Är en god ledareinspiratör och pedagog. Bygger självförtroende och motiverar för att nå målet.

Affärsmannaskap och personligt engagemang paras med en strävan för en bra gruppkänsla, gemenskap och individuell utveckling.

Mycket goda projektledaregenskaper. En utvecklad verbal förmåga, såväl i tal som i skrift.

Färdigheter och förmågor

Starkt affärsmässigt fokus, engagemang i det jag gör. Handlingskraftig, kreativ, entreprenör och nätverkare. Mycket god förmåga att inspirera och leda grupper. Samverkande/teambyggande. Ger energi, påläst och nyfiken. Har ett stort nätverk.

Talar och håller inspirationsföredrag obehindrat på engelska och svenska.

Bred branschkännedom då jag inspirerat och utvecklat tusentals medarbetare och ledare i en mängd olika branscher i över 16 år på heltid.

Stark närvaro i sociala medier.


Läs om mina föredrag.

Läs mer om mina böcker.

Läs referenser.

Boka Kenth!

 "Att ändra går fort. Att skapa vanan tar tid."

Kenth Åkerman 

Mobil: +46 705 29 21 80 

kenth@kenthakerman.com

Adress: Relationsbyggarna AB, Petter Emils Gård, 434 98 Kungsbacka. Org nr: 556495-8980

TF_MemberRGB.png  Boka_Kenth_Åkerman_Athenas.png (1)

© Kenth Åkerman, 2020